
Deze snack is eenvoudig voor te bereiden en zowel koud als warm lekker. En het is een gerecht waarbij je je kan laten leiden door de ingrediënten die je in huis hebt.
Makkelijke plaat pie
Ingrediënten:
Grote plak bladerdeeg
Ui
Courgette
Paprika
Knoflook
Bosui
Tomaat
Olijven
Ansjovis
Kappertjes
Tomatensaus
Feta
- Alle ingrediënten (behalve bladerdeeg, tomaat en tomatensaus) in kleine stukjes snijden.
- Ingrediënten mengen met de tomatensaus en verdelen over de plak bladerdeeg.
- Beleggen met plakken tomaat en feta.
- Afbakken op 200° +- 45 minuten in een voorverwarmde oven (elke oven is anders dus het is wel verstandig om af en toe te controleren).
Je kunt oneindig variëren met dit gerecht. Je kunt groente naar keuze gebruiken of maak de pie zonder ansjovis voor een lekkere vegetarische variant.
Geniet ervan!