Bazs Nieuws

image
image
28 augustus Live jazz Wilco Koster en Derk de Kloet
Live Jazz muziek met een heerlijk hapje en drankje. Jazz muziek gespeeld door Wilco Koster met het repertoire gezongen door Derk de Kloet.
image
21 augustus Live jazz Wilco Koster en Derk de Kloet
Live Jazz muziek met een heerlijk hapje en drankje. Jazz muziek gespeeld door Wilco Koster met het repertoire gezongen door Derk de Kloet.
image
13 augustus Live jazz Paul Poulissen Trio met Derk de Kloet
Live Jazz muziek met een heerlijk hapje en drankje. Jazz muziek gespeeld door Paul Poulissen Trio waaronder veel Sinatra repertoire gezongen door Derk de Kloet.
image
5 augustus Live jazz Wilco Koster en Derk de Kloet
Wilco Koster bezoekt 4 maal Grand Café Bazs deze zomer. Live Jazz muziek met een heerlijk hapje en drankje. Jazz muziek gespeeld door Wilco Koster met het repertoire gezongen door Derk de Kloet.
image
30 juli Live jazz Paul Poulissen Trio met Derk de Kloet
Paul Poulissen Trio bezoekt 3 maal Grand Café Bazs deze zomer. met spetterende Jazz optredens van Paul Poulissen Trio en Derk de Kloet. De volgende avond staat gepland 30 juli.
image
24 juli Live jazz Wilco Koster en Derk de Kloet
Grand Café Bazs vult de zomeravonden met live jazz muziek. Wilco Koster bezoekt 4 maal Grand Café Bazs deze zomer. Live Jazz muziek met een heerlijk hapje en drankje. Jazz muziek gespeeld door Wilco Koster met het repertoire gezongen door Derk de Kloet.
image
14 juli Live jazz. Paul Poulissen Trio met Derk de Kloet
Grand Café Bazs vult de zomeravonden met live jazz muziek. De opening staat gepland op woensdag 14 juli. Live Jazz muziek met een heerlijk hapje en drankje. Jazz muziek gespeeld door Paul Poulissen Trio waaronder veel Sinatra repertoire gezongen door Derk de Kloet.
image
Horecaconcept Bazs verovert Hilversumse Havenstraat
Wat begon met een restaurant, is in 2018 uitgebreid met een eigen winkel en een bar. Shiva de Winter verovert de Havenstraat in Hilversum met zijn horecaconcept Bazs.
image
Bazs Bier
Ons eigen bier Bazs Pale Ale is nu verkrijgbaar bij Bazs Fine Food & Wines en te bestellen in Restaurant Bazs.
image
Online reserveren via BookDinners
Reserveer snel en eenvoudig je tafeltje bij restaurant Bazs online via onze nieuwe menu knop RESERVEREN!
image
Bestel uw kerstgerechten voor 2017 bij Bazs
Hoe fijn is het als je met de kerst de heerlijkste gerechten alleen nog maar hoeft op te warmen? Laat Bazs voor je koken en bestel je kerstgerechten!
image
Openingstijden Feestdagen 2017
De kerstdagen staan voor de deur. Zondag 24 december kun je terecht bij Bazs Fine Food & Wines aan de Havenstraat 15 voor allerlei lekkernijen en heerlijke wijnen voor de kerst!
image
Feestelijke opening Bazs Fine Food & Wines
Sfeervolle impressie van de opening van onze nieuwe delicatessen, specialiteiten en wijnwinkel Bazs Fine Food & Wines aan de Havenstraat 15 in Hilversum.
image
"November winkel maand..."
November wordt de maand van de winkel! In deze maand laten we je kennismaken met onze favoriete producten uit onze nieuwe winkel Bazs Fine Food & Wines.
image
Bazs Fine Food & Wines gaat 7 november open
Dinsdag 7 november om 10 uur opent Bazs Fine Food & Wines haar deuren aan de Havenstraat 15 in Hilversum.
image
"Oktober soep maand...."
In de maand oktober delen we elke week een lekker soep recept om thuis te maken of bij Bazs te eten als soep van de week.
image
Nieuw Vendôme Mademoiselle 0,0%
Nieuw bij Bazs: Vendôme Mademoiselle 0,0%. Je kunt kiezen uit een verfrissende Classic sparkling, Merlot en Chardonnay.
image
WijnSpijs Wandeling
De WijnSpijs Wandeling Hilversum gaat langs 6 restaurants in Hilversum waaronder Bazs! Er zijn nog kaarten, bestel ze snel dan ontvangen we je 8 oktober met een lekker gerechtje en een bijpassend wijntje!
image
Even voorstellen... Janneke
Janneke heeft 3 jaar samengewerkt met Wim en Boris bij Lekkernijen in Soest. Ze hoopt je snel te zien in Bazs fine food & wines!
image
"September salade maand...."
In de maand september delen we recepten van onze favoriete salades met je, de reeks start morgen met het eerste recept van Anne!
image
Geniet van de zon bij Bazs
Binnen is het gezellig vertoeven bij Bazs en nu de robuuste banken op ons terras klaar zijn kun je ook buiten genieten van een drankje en een hapje!
image
Nieuwe serie "Augustus cocktailmaand..."
In augustus laten Anne, Boris, Lotte en Wim je meegenieten van de lekkerste cocktails. Elke week delen ze 3 recepten die je goed zelf kunt maken.
image
Verrassing! Bazs gaat uitbreiden
Komende winter opent de delicatessenzaak van Bazs en in het voorjaar van 2018 opent de wijnbar op de Havenstraat in Hilversum!
image
Nieuwe serie "De week van ..."
In de serie "De week van ...." laten Anne, Boris, Lotte en Wim je 4 weken lang meegenieten van de lekkerste recepten die ze thuis maken. Elke week delen ze 3 recepten die je goed zelf kunt maken.
image
Zomerse gerechten op de menu kaart
Vanaf woensdag 5 juli hebben we een onze menu kaart weer vernieuwd. Op de kaart staan een aantal heerlijke zomerse gerechten voor een echt vakantie gevoel.
image
Bazs langer geopend!
Vanaf dinsdag 6 juni zijn wij langer geopend en hebben we een nieuwe kaart! Naast de nieuwe kaart serveren wij ook meerdere keuzemenu's waaronder een vegetarisch menu.
image
Nu ook afhalen bij Bazs!
Van een koffie voor onderweg, een lekkere lunch voor op je werk tot een smakelijke maaltijd voor thuis, je kunt het nu ook afhalen bij Bazs!
image
Nieuwe menu kaart
Vanaf vrijdag 5 mei serveren we heerlijke vertrouwde en mooie nieuwe gerechten van deze menu kaart.
image
Koningsdag bij Bazs!
Vier Koningsdag bij Bazs met een stevig ontbijt of borrel samen met je vrienden in onze feestelijke Proseccobar!
image
Bazs is geopend!
Na maanden van intensieve voorbereiding heeft heeft Bazs dinsdag 11 april haar deuren geopend. Bij Bazs kun je al vanaf half 8 terecht voor het ontbijt. Het is een uniek gegeven in Hilversum dat je al zo vroeg buiten de deur kunt eten.
image
Witte huiswijn van de nieuwe oogst
Vanaf donderdag 13 april serveren we een heerlijke witte huiswijn van de nieuwe oogst, tot die tijd kun je genieten van een mooie Just Sauvignon Blanc!
image
Een (h)eerlijke kaart
In onze open keuken bereiden we onze gerechten met liefde en passie, dat zie je en dat proef je!
image
Lotte, Anne, Boris en Wim terug in Hilversum
Na al eerder samen te hebben gewerkt in de delicatessenwinkel Salsa-Verde gaan ze samen een nieuwe uitdaging aan.
image
Rucola-Tapenade
Kom vanaf 11 april naar Bazs voor onder andere de enige echte Rucola-Tapenade!

Delicatessenwinkel

Gijsbrecht v Amstelstraat 111
1214 AW Hilversum

Dinsdag tot en met vrijdag
11.00 tot 19.00 uur

Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Telefoon : 035-7723397
E-mail : info@bazs.nl

Ik blijf graag op de hoogte